Våra paket

Drifting kickoff

Skräddarsytt paket och medåkning

Vi erbjuder skräddarsydda paket som är anpassade efter era behov och önskemål. För de som vill så finns det även medåkning där man får uppleva drifting på en mycket hög nivå med professionella förare som rattar sig igenom banan.

Pony Drift Academy

Det finns kurser för alla nivåer hos oss på Pony Drift Academy. Vi brinner för att utbilda nya driftingförare. Drifting är den snabbast växande motorsporten i världen, och det tycker vi känns självklart.

Alla våra kurser är särskilt designade för att våra elever, kickoffdeltagare såväl som andra, ska lära sig säker drifting i ett steg-för-steg-upplägg. Alla kurser/tillfällen föregås av en introduktion bestående av grundlig teori och en kontroll att alla deltagare hänger med. Våra körningar äger rum på Sturup Raceway konbana och bilarna vi använder är Ford Mustang GT 5.0, V8.

Nivå 1

De flesta som låter oss arrangera sin kickoff hamnar på denna nivå, det är ett perfekt sätt att skapa ett sammansvetsat och glatt arbetsteam. Om det är första gången du kommer till oss, och inte har någon erfarenhet av drifting så är nivå 1 rätt för dig. I denna nivå förklarar vi vad drifting går ut på, dess ursprung och fundamentala koncept.

Väl inuti bilen så lärs de grundläggande teknikerna för drifting ut. Nivå ett innebär en halvdag hos oss.

Nivå 2

Det finns elever som kommer till oss med en del racingkunskaper i ryggen. De har koll på hur man får kontroll över bilen i olika situationer.

Köper du en kurs på nivå 2 så kör vi en snabb genomgång på marken och arbetar sedan med mer avancerade driftingtekniker ute på körbanan. Nivå 2 innebär också en halvdag ute hos oss.

Nivå 3

För att få delta i denna kurs måste du har klarat av nivå 2 eller besitta motsvarande kunskaper. Du som har för ambition att själv delta i lopp eller tävlingar inom drifting kan ha mycket nytta av att delta i denna kurs.

Nivå 3 innebär en heldag ute hos oss där vi fortsätter att utveckla de kunskaper du redan tillskansat dig. Vi finslipar tekniker och bättrar formen.

Välkommen!